Yerli Retro Araba Yarışı Oyunu: Pixel Race (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Retro Araba Yarışı Oyunu: Pixel Race (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bizleri adeta eski atari dönemlerine götürerek küçük bir nostalji yaşatmayı vaad eden Pixel Race, tamamıyla yerli geliştiricilerin elinden çıkan son derece eğlenceli bir retro yarış oyunudur.

Geliştiricilerinin ilk olarak web üzerinde oynamaya sunduğu Pixel Race, oyunculardan gelen olumlu tepkilerden sonra Android ve iOS platformuna uyumlu hale getirilmiş.

Nedim Arabacı ve Akın Öğünç tarafından geliştirilen Pixel Race'de piksellerden oluşan 4 farklı araba bulunuyor. Oyundaki amacımız ise; ilerledikçe hızlanan bir parkurda karşımızdan gelen duvarlardan kaçmak ve yuvarlak coin'ler toplayarak, gidebildiğimiz kadar en uzak mesafeye gitmeye çalışacağız.

Pixel Race

Sonsuz uzunlukta bir retro yarış oyunu deneyimi yaşayabildiğimiz oyunda aldığımız puanlar ve coin'leri kullanarak arabamızı değiştirebiliyoruz. Bunun yanı sıra silah, görünmezlik ve fazladan can gibi seçeneklere de sahip olabiliyoruz.

Bu detayların dışında zaman geçtikçe arabamız küçülüyor ve hızları da buna paralel olarak artıyor. Bu da oyunda başarılı olmamızı biraz daha zorlaştırıyor.

Oynaması ücretsiz ve son derece eğlenceli olan Pixel Race'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun nasıl oynandığını merak ediyorsanız; geliştiricinin yayınladığı Pixel Race oynanış videosunu izlemenizi öneririz.




İlgili uygulamalar

Pixel Race Oynanış Videosu


PAYLAŞ