Yeni Unreal Tournament Oyunu Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Yeni Unreal Tournament Oyunu Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Epic Games tarafından geliştirilen online FPS oyunu Unreal Tournament yenilenmiş haliyle oyuncuların beğenisine sunuldu. Pre Alpha sürümüyle yayınlanan oyun tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor.

İlk çıktığı zamandan bu yana FPS oyunlarının sınırlarını belirleyen Unreal Tournament serisinin yeni oyunu pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Bu yeniliklerden en dikkat çekeni ise eskiden ücretli oynayabildiğimiz oyunu artık ücretsiz olarak oynayabiliyoruz.

Unreal Tournamnet

Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilen yeni Unreal Tournament oyununda gelişmiş karakter modellemeleri, ışık yansımaları ve daha ayrıntılı çevre detayları gibi yenilikler de yer alıyor. 

Halen geliştirme aşamasında olan Unreal Tournament'i Windows veya Mac bilgisayarınızda oynamak için öncelikle buraya tıklayarak bir kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Ardından şağıdaki bağlantılar aracılığıyla indireceğiniz Unreal Tournament istemcisini çalıştırmalı ve kullanıcı hesabınızla giriş yapmalısınız.

Unreal Tournament

Son olarak da yazılım içerisinden 'Unreal Tournament' sekmesini açarak 'Install' butonuna tıklamanız gerekiyor. Tüm bu işlemlerden sonra Unreal Tournament bilgisayarınıza inecek ve oyunu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Yeni Unreal Tournament'in oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Unreal Tournament Oynanış Videosu


PAYLAŞ