XBox'la Hızlı ve Öfkeli! - Haberler - indir.com

XBox'la Hızlı ve Öfkeli!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Xbox ve Universal ortaklığı benzersiz bir işbirliği gerçekleştirerek dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca Xbox hayranını sevindirecek özgün ve bağımsız bir eklenti paketi yayımladı.

Forza'nın nefes kesen ve son 10 yılın en iyi derecelerine sahip yarış serisini oluşturan muhteşem araçları, gişe rekorları kıran Fast and Furious filmiyle ilk kez buluşurken, son sürat araçlarıyla Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, oyun severlere macera dolu bir araba yarışı keyfi sunuyor.

Xbox One ve Xbox 360 platformlarında 27 Mart 2015 tarihinde yayımlanacak olan Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious paketi, Forza Horizon 2'nin tek başına oynanabilir bağımsız bir eklentisi olarak sunuluyor.

Tamamen yeni olan eklenti, oyun severleri hem Fast and Furious serisiyle özdeşleşen araçlarla hem de Universal Pictures tarafından 3 Nisan'da gösterime girecek olan Furious 7'de ilk kez göreceğimiz yeni araçlarla buluşturuyor. Üstelik, tüm dünyaya sunulan bu macerayı indirip oynamak için oyun severlerin Forza Horizon 2'yi önceden satın almış ya da oynamış olması gerekmiyor.

İki hafta boyunca ücretsiz indirilebilecek!

Bağımsız eklenti, Furious 7'nin gösterime girmesini kutlamak amacıyla, iki haftalık süre boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Oyun severler, 27 Mart'tan 10 Nisan'a kadar eklentiyi Xbox One ya da Xbox 360 konsollarına ücretsiz olarak indirebilecek. 10 Nisan'dan sonra ise eklenti ücretinin 10 Dolar olması planlanıyor. Eklentiyi iki haftalık süreçte ücretsiz indirmiş olan oyun severler ise herhangi bir kısıtlama olmadan oyunlarına devam edebilecekler.

Oyuncular oyunun bölümlerini bitirdikçe koleksiyonlarına ekleyebilecekleri yeni araçlara erişim sağlarken, bu araçlarla tüm dünyada serbestçe dolaşabiliyor. Oyuncular ayrıca Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious oyununda sevdikleri araçların fotoğraflarını çekip bunları Forza web sitesi, Forza Hub uygulaması ya da Xbox One üzerinden sevdikleri Forza oyuncularıyla paylaşabiliyor.

Oyunda yer alacak bazı özel araçların listesi:

- 1970 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition

- 2012 Nissan GT-R Fast & Furious Edition

- 1998 Toyota Supra Fast & Furious Edition

- 2014 Maserati Ghibli S Fast & Furious Edition

- 1970 Plymouth Road Runner Fast & Furious Edition

- 2015 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition

- 1970 Plymouth Cuda Fast & Furious Edition

- 2013 Jeep Wrangler Unlimited Fast & Furious Edition





PAYLAŞ