World of Tanks Oyuncuları Normandiya Sahillerine Götürüyor - Haberler - indir.com

World of Tanks Oyuncuları Normandiya Sahillerine Götürüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-28 13:00:57
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming bugün itibariyle World of Tanks'in 9.7 güncellemesini duyurdu. Oyuna getirilen yenilikler arasında iyileştirilmiş takım savaşları, yeni bir set Fransız tankı, 'Overlord' adlı tarihi bir harita ve oyun dengelerindeki ince ayarlar bulunmakta.

Takım savaşlarında artık sabit takımlar da yer alacak ve takımlar tek seferde 7 oyuncunun savaşabildiği toplam 12 kişiden ibaret olabilecek. Aynı takımla sıralamalara girebilen 20 maç yaptıktan sonra kullanıcılar, takımlarına isterlerse isim verip logo atayabilecekler. Dünya çapında altı ligden oluşan liderlik sıralamalarına girebilmek ve yükselebilmek için oyuncuların belli bir puan seviyesine ulaşmaları gerekiyor.

Yeni Fransız tank setleri iki adet hafif ve beş adet orta tanktan oluşuyor. 9. seviye AMX 30 1st prototype son derece mobil bir tank ve kendi seviyesindeki en uzun atış menzillerinden birine sahip. Bir süredir merakla beklenen 10. Seviye AMX 30 B ise hem hızlı hem de benzersiz bir görüş açısı ve atış gücüne sahip.

Yapılan ince ayarlar kullanıcıları yeteneklerine göre eşleştirerek hem yeni hem de orta seviye oyuncuların oyundan maksimum keyif alabilmesini sağlıyor. 1, 2 ve 3. seviye çaylaklar kendi oyun becerilerine yakın oyuncularla yarışabilirken daha deneyimli 1, 2 ve 3. seviye oyuncular da benzer seviyelerdeki oyuncularla eşleştirilecek. Bu değişiklikler sadece random savaşları etkileyecek.


Tarihi harita ''Overlord'' ise oyuncuları İkinci Dünya Savaşı'nda müttefik güçlerin Normandiya çıkartmasından esinlenerek tasarlanan bir ortama taşıyor. Kullanıcılar kendilerini heyecan yüklü bir haritada, kumlara gömülü enkazlar ve tahrip edilmiş çıkartma botları arasında buluyorlar.

6 adet araç da HD kalitesine uygun olacak şekilde yeniden elden geçirilerek mükemmel detaylara kavuşmuş durumda. E 100, ELC AMX, IS-4, Jagdpanzer E 100, Pz.Kpfw. IV Ausf. H ve T26E4 SuperPershing bundan böyle gerçek hayattaki orjinallerine en yakın halleri ile arazilerin tozunu attıracak.

World of Tanks 9.7 Güncellemesi ile ilgili yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




World of Tanks 9.7 Güncellemesi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ