Windows 10 ISO Dosyaları Yayınlandı! Hemen indir! - Haberler - indir.com

Windows 10 ISO Dosyaları Yayınlandı! Hemen indir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-29 16:00:32
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Uzun süren bekleyişin ardından nihayet bugün yayınlanan Windows 10 ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Kullanıcılara sunulan yeni işletim sistemi için gerekli ISO dosyaları indirmeye hazır durumda.

Windows 10'u lisans anahtarı ile bağımsız kurmak isteyen kullanıcılar, Microsoft'un resmi web sitesi üzerinde yayınlanan imaj dosyalarını indirerek bilgisayarlarına rahatlıkla kurabilirler.

Bunun için kullanıcıların dosyaları flash bellek veya optik disklerde 4 GB'lık bir alan üzerine yazdırmaları gerekiyor. Böylelikle rahat bir şekilde ISO dosyaları Windows 10 Home veya Windows 10 Pro cihazlarına kurulmuş olacak.

Tekrar belirtmekte fayda var çeşitli yazılımları yüklemek ve yedeklere ulaşmak amacı ile sunulan ISO imajlarının kurulabilmesi için lisans anahtarının olması şart. Ayarlar bölümünden Güvenlik ve Güncelleme seçeneğine gelerek Aktivasyon sekmesini oradan da Mağazaya Git'i tıklayarak lisans anahtarınıza ulaşabilirsiniz. 

ISO dosyalarını kurarken Windows 10 işletim siteminizin 32 bit mi yoksa 64 bit mi olacağına siz karar veriyorsunuz. 

Windows 10'u yüklemeye başlamadan önce emin olmanız gerekenler:

- Bir internet bağlantısına sahip olduğunuzdan emin olun.
- Bilgisayarınıza indirmek için USB belleğinizde ya da sabit sürücünüzde yeterli alan olduğundan emin olun.
- USB yada DVD'dinizde en az 4 GB boş alan olduğundan emin olun.
- Yüklemeyi başlatmadan önce ürün Şifresine (Product Key) sahip olduğunuzdan emin olun.

Eğer tüm bu kontrolleri yaptıysanız artık bilgisayarınızı Windows 10'a yükseltmemeniz için ortada bir sorun kalmamış demektir. Windows 10 ISO Kurulum dosyasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.

Son olarak sizler için hazırladığımız ve ilk izlenimlerimizi paylaştığımız Windows 10 ön inceleme videosunu da ilgili bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ