Windows 10 İncelemesi - Haberler - indir.com

Windows 10 İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-30 17:00:32
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft merakla beklenen Windows 10'un nihai sürümünü dün itibariyle indirmeye sunmuştu. Yeni tasarım, yeni uygulamalar ve Edge adında yeni bir web tarayıcı ile gelen işletim sistemindeki diğer yenilikleri hazırladığımız videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Dün sabah büyük bir heyecanla bilgisayarlarımıza yüklediğimiz Windows 10 ile ilgili ilk izlenimlerimizi hazırladığımız Windows 10 ön inceleme videosuyla sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni işletim sistemini biraz daha tecrübe ettik ve içerisinde gelen yenilikleri biraz daha inceledik.

Başlat Menüsü, Hızlı İşlem Merkezi ve Bildirimler, Yeni Dosya Gezgini, Evrensel Uygulamalar, Görev Görünümü ve Çoklu Masaüstü, Yeni web tarayıcı Edge ile Yerleşik Uygulamalar gibi daha bir çok özelliği beraberinde getiren Windows 10 incelememizi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Son olarak bazı ziyaretçilerimiz Windows 10 ön yükleme dosyalarını indirdikleri halde kurulum yapamadıklarını bildirdiler. Bu sorun için hazırladığımız Windows 10 Nasıl Kurulur? başlıklı haberimize göz atmanızı tavsiye ederiz.




Windows 10 İnceleme Videosu


PAYLAŞ