Windows 10 için Twitter Uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Windows 10 için Twitter Uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-28 23:22:57
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Windows 10'un bilgisayarlarımıza yüklenmesine sadece saatler kala popüler mikro blog ve sosyal paylaşım sitesi Twitter resmi Windows 10 uygulamasını yayınladı. Yeni Twitter uygulamasının ilk dikkatimizi çeken yanı ise yenilenen arayüzü.

Twitter geliştirici ekibinin Windows 10 uygulaması için çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu gündüz saatlerinde yaptığımız haberle sizlere aktarmıştık. Nihayet beklenen haber geldi ve popüler sosyal ağ Twitter'ın Windows 10 uygulaması resmen indirmeye sunuldu.

Windows 10 Mobile'da Twitter

Windows 10 için Twitter Uygulaması

Windows 10 diline uygun olarak geliştirilen Windows 10 için Twitter uygulamasında henüz alıntı retweet, sürükleyerek yenileme ve konum gibi eksiklikler olsa da doğrudan mesajlaşma, zaman akışı içerisinde video ve fotoğrafların gösterilmesi, yeni bir yenileme butonu özellikleri yer alıyor. 

Fotoğraf yükleme desteği ve isteğe bağlı bildirim ayarları özelleştirmesine imkan sunan uygulama GIF'leri kendi içerisinde oynatabiliyor.

Windows 10 Bilgisayarda Twitter

Windows 10 için Twitter indir

Twitter'ın Windows 10 uygulaması çalışma bakımından Windows 8 uygulamasına benzer bir işleve sahip. Son olarak yeni Twitter uygulamasının hem Windows 10 bilgisayarlarda hem de mobil cihazlarda çalışabildiğini sizlerle paylaşmakta fayda var.

Windows 10 Twitter uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ