Windows 10 için Büyük Bir Güncelleme Geliyor! - Haberler - indir.com

Windows 10 için Büyük Bir Güncelleme Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-03 16:00:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Windows 10'daki bazı sorunları çözmek adına Microsoft, Service Release 1 (SR1) adını verdiği büyük bir güncellemeyi önümüzdeki günlerde yayınlayabilir. Bu güncelleme sadece kullanıcılardan gelen sorunlara yönelik hata düzeltmelerini kapsayacak.

Microsoft yetkilileri, Windows 10 ile birlikte yeni bir uygulama dönemine girdi ve arka planda gerçekleşen hataları çözebilmek için çok çalışıyor. Windows 10 kurulu olan bilgisayarlarda ufak çapta güncellemeler yayınlanmaya başlanmıştı.

Servise Release 1 adındaki asıl büyük çaptaki güncelleme önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Bu güncelleme Windows 10'a yeni özellikle eklemeyecek, sadece kullanıcılardan gelen sorunlara yönelik hata düzeltmelerini beraberinde getirecek ve işletim sisteminin stabil olarak çalışmasının artmasını sağlayacak bir bakım güncellemesi olarak gelecek.

Tabi ki bu güncelleme bütün sorunları yok edemeyecek. Microsoft yetkililerinin söylediğine göre gelecekte daha büyük bir güncelleme gelebilir. Bu güncellemenin Ekim ayı içerisinde gelmesi planlanıyor.

Ağustos ayı içerisinde Service Release 1 güncellemesinin yayınlanması bekleniyor.





PAYLAŞ