Windows 10 Dönemi Başlıyor! - Haberler - indir.com

Windows 10 Dönemi Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-28 17:00:46
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10 güncellemesini yayınlamasına 24 saatten az bir süre kaldı. Bu güncellemeyi almak için lisanslı Windows 7 veya Windows 8 kullanıcısı olmanız gerekiyor. 

Bu işletim sistemlerinden birine ait lisans sahibiyseniz bilgisayarınızın görev çubuğunun sağ alt kısmında çıkan WIN 10 logosuna tıklayarak Windows 10 Yükseltme rezervasyonu yaptırabiliyorsunuz.

Windows 10 Rezervasyon

Windows 10 ne zaman yayınlanacak?

Microsoft, Windows 10 güncellemesini Avrupa'da 29 Temmuz (Yarın) öğlen saat 12:00'dan itibaren kullanıcılara sunmaya başlayacak. Pasifik saat dilimine göre ise Windows 10, bu gece saat 21:00'da yayınlanacak. 

Ama ondan önce şu an bazı kullanıcıların bilgisayarlarına Windows 10 indirmesi başlamış bile olabilir.

Eğer Windows 10 Yükseltmesi için rezervasyon yaptırdıysanız; bilgisayarınızın C sürücüsünde ''$windows.~BT'' adında gizli bir klasör göreceksiniz. İşte; Microsoft, Windows 10'un kurulum dosyalarını bu klasör içerisine yükleyecek.

Yükseltme rezervasyonları bir sıraya sokulduğu için Windows 10 güncellemesi kademeli olarak verilmeye başlanacak. Windows 10 test ekibi olabilecek tüm hataları düzeltebilmek için güncellemenin yayınlanmasına saatler kalmasına rağmen halen çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak Windows 10'a geçmekte kararsız kalan ziyaretçilerimizin Windows 10'a Geçmek için 10 Sebep başlıklı haberimizi incelemelerini tavsiye ediyoruz.





PAYLAŞ