WhatsApp'tan küçük işletmelere 'WhatsApp Business' uygulaması geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'tan küçük işletmelere 'WhatsApp Business' uygulaması geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-19 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz aylarda WhatsApp'ın yakın zamanda işletmeler için ek bir uygulama çıkartacağı konuları gündeme gelmişti. Nitekim öyle oldu ve WhatsApp, küçük işletmeler için ücretsiz yeni Android uygulaması WhatsApp Business'ı kullanıma sundu. Bölge bölge olarak tüm dünyada kullanıma sunulacak olan bu uygulamanın ülkemizde ise yakın zamanda Google Play'de yerini alması bekleniyor. Küçük işletmelerin bu uygulama ile müşterilerine daha pratik bir şekilde dönüş yapması ve kişisel mesajlar ile ayrılabilmesine olanak sağlayacak.

WhatsApp Business Özellikleri

-    Tüm mesajlarınızın istatistiklerini yapabileceksiniz ve mesajların kaç tanesinin okunduğu gibi çeşitli analizler yapılabilecek.

-    Uygulamada işletme profilleri yer alacak ve işletme tanıtımı, mağaza adresi ve e-posta adresi gibi birçok bilgiler yer alacak.

-    Yeni mesajlaşma araçları ile zamandan tasarruf edilecek ve hızlı cevaplar veya meşgul durumlarda otomatik cevaplar WhatsApp Business ile sağlanabilecek.

-    WhatsApp Business, WhatsApp Web ile bilgisayarlar üzerinden de kullanılabilecek.

-    İşletme hesabı adı altında olacak bu hesaplarda işletme numarası ile hesap numarası karşılaştırılabilecek. Ayrıca bazı teyit edilmiş işletmelerin onaylı bir hesaba sahip olması da bekleniyor.

-    Kullanıcılar ek bir uygulama indirmeye gerek kalmadan WhatsApp uygulamalarını kullanmaya devam edecekler. Ayrıca dilerlerse işletmelerden gelen numaraları da engelleyebilerek mesajları spam şeklinde şikayet edebilecekler.





PAYLAŞ