WhatsApp'ın Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı 800 Milyonu Aştı! - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı 800 Milyonu Aştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-20 11:30:20
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Whatsapp, Facebook tarafından satın alınması ile geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Whatspp CEO'su Jan Koum, Facebook hesabından yaptığı açıklama ile Whatsapp'ın tüm platformlarda 800 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını duyurdu. 

Son güncellemesi ile getirmiş olduğu sesli arama ve Google Drive ile sohbet yedekleme özelliğini kullanıcılara sunan WhatsApp, son zamanların en çok kullanılan sohbet uygulaması oldu. Android kullanıcılarına sunulan bu güncellemenin kısa süre içinde iOS kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Diğer yandan en popüler sosyal ağlardan Twitter aylık 288 milyon, Instagram 300 milyon aktif kullanıcıya sahipken Facebook 1.39 milyar aktif kullanıcısı ile ilk sırada yer alıyor.

 

WhatsApp - now serving 800,000,000 monthly active users. Reminder for the press out there: active and registered users are not the same thing :)

Posted by Jan Koum on 17 Nisan 2015 Cuma

CEO Koum, 800 milyon kişinin Whatsapp'ın toplam kullanıcı sayısı değil aylık aktif kullanıcı sayısı olduğunu vurguladı. Bu sayı ile büyük bir rekora imza atan Whatsapp, diğer operatörleri geride bırakıyor.

Whatsapp uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ