Whatsapp Web, Edge'de Desteklenecek - Haberler - indir.com

Whatsapp Web, Edge'de Desteklenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-03 17:00:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Edge ile WhatsApp Web'e girmeye çalıştığımızda aşağıdaki tarayıcılardan birini kullanmanızı öneririz diyerek sayfaya girişi engelliyor. Microsoft, Edge'de WhatsApp Web desteği için çalışmalara başladı.

Bu yılın başında WhatsApp Inc. bilgisayarlar için web destekli WhatsApp Web servisini duyurmuştu. Kullanıcılar bu servis sayesinde tarayıcı vasıtasıyla istedikleri cihazla WhatsApp'ı kullanabiliyorlar.

Ancak WhatsApp Web'i ne yazık ki bütün tarayıcılarda desteklenmiyor. WhatsApp Web servisini destekleyen tarayıcılar şu anda Chrome, Opera, Safari ve Firefox. Fakat Explorer ve Edge'in Whatsapp desteği bulunmuyor. 

Twitter üzerinden bir kişinin Microsoft Program Yöneticileri Greg Whitworth ve David Storey'i etiketleyerek WhatsApp'ın Edge'de engellendiğini yazdı. Bunun üzerine Greg Whitworth bu kişiye cevap yazarak konuyla ilgilendiklerini söyledi.  

Bu yazışma sonucuna bakarak WhatsApp Web'in kısa bir süre içinde Edge taracısı üzerinden kullanılabilir duruma geleceğini söyleyebiliriz. Kesin bir zaman verilmiyor ancak Microsoft'un resmi destek vermesi durumunda önümüzdeki günler içinde WhatsApp'ı Microsoft platformlarında da görebiliriz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ