WeChat Reklam Servisini Aktifleştirdi! - Haberler - indir.com

WeChat Reklam Servisini Aktifleştirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Popüler mobil mesajlaşma ve sosyal ağ servisi WeChat, kullanıcıların haber akışında reklam göstermeye başladı. Çin merkezli şirket reklam servisini kısa bir süre önce test etmeye başlamıştı.

Bu hafta içinde test aşaması tamamlanan WeChat reklam servisi kullanıcılara haber akışı sayfası üzerinden reklam gösterecek. Bu kapsamda firma ilk reklam anlaşmalarını BMW, Coca-Cola ve Vivo ile yaptı. Önümüzdeki günlerde diğer küresel markaları da bünyesine katacak olan WeChat'in hali hazırda 500 milyon'a yakın aktif kullanıcısı bulunuyor.

WeChat Reklam Servisi

WeChat reklam servisindeki reklamlardan hangilerinin gösterileceği servisin kendi içinde bulunan bir yazılımla belirleniyor. Kullanıcıların profilini analiz eden servis o anda aktif olan reklamlardan kullanıcıya uygun olanı seçerek haber akışında gösteriyor.

Dünya genelinde özellikle gençler tarafından tercih edilen mesajlaşma uygulaması WeChat, yeni reklam servisi sayesinde gelirini ikiye katlamayı hedefliyor. WeChat mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ