Wargaming Ligi'nin Yeni Turnuvasında Kıtalar Çarpışıyor - Haberler - indir.com

Wargaming Ligi'nin Yeni Turnuvasında Kıtalar Çarpışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-06 16:00:48
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Wargaming.net Ligi'nin yeni e-spor turnuvası Continental Rumble, 17 Ekim'de Polonya'nın Poznan kentinde gerçekleştirilecek. Turnuvaya Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu'ndan katılan takımlar, 100.000 dolarlık ödül havuzundan pay kapmaya çalışacak.

Continental Rumble, Wargaming.net Ligi e-spor topluluğundan gelen istekler göz önünde bulundurularak organize ediliyor. Wargaming, düzenlediği çeşitli organizasyonlar aracılığıyla oyunculara favori takımlarını belirleme ve Wargaming.net Ligi'nin heyecanını birebir yaşama fırsatı vermekte.

''Wargaming.net Ligi, World of Tanks takımlarını farklı ortamlarda karşı karşıya getirerek onlara çıtalarını yükseltme imkanı tanıyor'' şeklinde konuşan Wargaming Avrupa E-Sporlar Yöneticisi Nico Passemard, sözlerini ''Continental Rumble turnuvası, Avrupa ve Bağımsız Devletler takımları için hem eğlenmek hem de profesyonel alanda kendilerini göstermek için bir fırsat. Ayrıca Büyük Finaller yolunda ilerlediğimiz günlerde bu turnuva, takımlara performanslarını ve taktiklerini gözden geçirmeleri için heyecan verici bir ortam sunuyor'' şeklinde tamamladı.

Bağımsız Devletler ve Avrupa'nın en iyi iki takımı çok yakında Polonya'da kozlarını paylaşıyor olacak. Turnuvanın birincisine 45.000 dolar, ikincisine 30.000 dolar, üçüncüsüne 15.000 dolar ve dördüncüsüne ise 10.000 dolarlık para ödülü verileceğini de belirtelim.

Continental Rumble, 16-18 Ekim tarihlerinde Polonya'da düzenlenecek Poznan Game Arena etkinliği kapsamında gerçekleşecek. Bu etkinlik, oyun sektörünün önde gelen isimlerini aynı çatı altında bir araya getirmeyi hedefleyen geniş kapsamlı bir organizasyon. Etkinlik ile ilgili bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ