Visual Studio 2015'in Çıkış Tarihi Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Visual Studio 2015'in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-30 15:30:54
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Yazılım

Microsoft'un geliştiriciler için hazırladığı Visual Studio 2015 sürümünün resmi çıkış tarihi duyuruldu. Yazılım ve uygulama geliştiricilerinin kullandığı entegre geliştirme platformu Visual Studio 2015, yepyeni sistem özel özellikleriyle karşımıza çıkıyor.

Gelen bilgiler doğrultusunda 20 Temmuz tarihinde yayınlanacağı belirtilen yeni versiyonun, Visual Studio Enterprise with MSDN, Visual Studio Professional with MSDN ve ücretsiz Visual Studio Community sürümleriyle birlikte Windows, iOS ve Android platformlara yönelik tasarlanan içeriklerle hizmet sunacağı belirtildi.

Microsoft, entegre geliştirme ortamı hizmetini Apache Cordova ve Xamarin'in uygulama geliştirme servislerinde gerçekleştirerek, aynı zamanda Unity, Epic Games ve Chukong Technologies ile ortak bir çalışmaya girerek oyun geliştiricileri için de destek sunmayı hedefliyor.

Her boyutta ve karmaşıklık düzeyinde projeler için araçlar ve hizmetler sunan Visual Studio 2015, C#, Visual Basic, F#, C++, Python, Node.js ve HTML/JavaScript dillerinde çalışma gösterecek.

Gelişmiş tanı ve hata ayıklama araçları, uzantılar, profil oluşturma, otomatik ve el ile yapılan testler, Android geliştiriciler için bir emülatör, Application Insights için yerleşik destek ile çeşitli performans ayarları gibi hizmetler sunacak.

VS 2015 versiyonlarından VS Professional, üyelik işlemlerine gerek duymadan 499 dolar üzerinden satışa sunulurken, küçük çaplı geliştiriciler için VS 2015 sürümü ücretsiz olacak.





PAYLAŞ