Vessel; Youtube Videolarını 3 Gün Önceden İzleten Servis! - Haberler - indir.com

Vessel; Youtube Videolarını 3 Gün Önceden İzleten Servis!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Youtube'da video izlemenin keyfini daha da artırmayı hedefleyen Vessel, özellikle yeni videoları beklemek istemeyen izleyicileri memnun edecek bir hizmet sunuyor. Vessel sayesinde belirli bir ücret ödeyerek yeni videolar yayınlanmadan önce izlenebiliyor.

''Kullanıcıların sabırsızlığını paraya çevirmeye odaklı video servisi'' olarak tanımlayabileceğimiz Vessel'in hem ücretsiz hem de premium üyelik seçeneği bulunuyor.

Vessel

Toplamda 165 kanal ile anlaşması bulunan servise ücretsiz üye olunması halinde yaklaşık 30 kanalın videosunu önceden izleyebiliyorsunuz. Aylık 2.99 dolar olan premium üyelik seçeneğinde ise tüm kanallar ve videolar sınırsız olarak izlenebiliyor.

Youtube videoları bu servise özel olarak, normal yayın tarihinden tam 3 gün öncesinden yayınlanıyor. Premium üyelik satın alan kullanıcılar 3 gün boyunca bu içeriklere ulaşabiliyorlar. Sonrasında ise videolar Youtube ve diğer video paylaşım sitelerinde yayınlanıyor. Kısacası kullanıcılar sadece birkaç gün beklememek için Vessel'e para ödemiş oluyorlar.

Üyelik sistemi henüz yeni açılan Vessel'e üye olduğunuz takdirde 1 yıllık ücretsiz premium üyelik hakkı kazanacağınızı da sizlerle paylaşmamızda fayda var.





PAYLAŞ