UNITS; Üniversiteliler için Ek Gelir ve StartUp Platformu - Haberler - indir.com

UNITS; Üniversiteliler için Ek Gelir ve StartUp Platformu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-02 15:30:53
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Eylül ayı itibariyle aktif edilen UNITS, Üniversitelilerin ek gelir sağlayabileceği, StartUp projelerine destek bulabilecekleri ve okurken sektördeki değerli isimlerden mentörlük alabilecekleri bir platform.

ITS Group tarafından hayata geçirilen UNITS Projesi'nin amacı; Üniversitede okuyan öğrencilerin mezun olmadan önce hayatlarına yön vermelerini ve azami düzeyde de olsa hayatlarını devam ettirmelerini sağlayacak gelir düzeyine ulaşmalarını sağlamak. 

UNITS Projesi 3 kısımdan oluşuyor;

UNITS Ek Gelir

Bu kısımda Türkiye'deki 180 Üniversitede oluşturulan temsilcilikler sayesinde UNITS Üniversite sorumluları ile irtibata geçiliyor ve referans yoluyla projeye katılan öğrencilerin okurken 'ek gelir' kazanması sağlanıyor.

UNITS Startup

Bu kısım sayesinde Üniversiteli gençler sektörde tanınan güçlü isimlerden mentorluk alabilme hakkına sahip olmak için okurken hayata geçirmek istedikleri girişimlerine yatırım alabilecekler. Ancak bu yatırım yıl içerisinde alınan tüm projelerin değerlendirmesinden sonra seçilecek olan 3 startup'a verilecek.

UNITS Beyin

Bu kısımda ise; kariyerini Sosyal Medya, Dijital Pazarlama, Grafik Tasarım, Video ve Yazılım gibi alanlarda şekillendirmek isteyen kişiler mülakata tabii tutularak 6 aylık eğitim ve deneme sürecinden geçecek. Bu süreci başarıyla geçenlerin ITS Group çatısı altında iş başı yapmaları sağlanacak.

Gençleri aktif bireyler olarak topluma kazandırma amacıyla hayata geçen UNITS Projesiyle ilgili daha detaylı bilgi almak için http://units.itsgroup.com.tr/ adresini ziyaret edebilir ya da aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ