Twitter, Sponsorlu Tweet'ler için Yeni Bir Özelliği Test Ediyor - Haberler - indir.com

Twitter, Sponsorlu Tweet'ler için Yeni Bir Özelliği Test Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-11 15:00:10
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Twitter, pazarlamacıların kampanyalarını genişletmek ve tüm Twitter kitlesine ulaşabilmelerini sağlayarak daha fazla insana erişimi mümkün kılacak yeni bir özelliği kullanıma sunacağını duyurdu. Yapılan duyuruda; ''Sponsorlu Tweet'lere Erişim Deneyimini Twitter'a Giriş Yapmadan Test Ediyoruz.'' açıklamasına yer veriliyor.

Şimdilik test aşamasında olan bu özellik sayesinde pazarlamacılar, Twitter'a giriş yapmadan Twitter'da neler olup bittiğini görmek isteyen 500 milyondan fazla insana ulaşabilecek. Bu 500 milyondan fazla kişinin içinde Google arama çubuğundaki Tweet'ler'e giden linklere tıklayan insanlar da var. Artık bu kişiler organik Tweet?lerin yanı sıra sponsorlu, markalı içeriklere de ulaşabilecek.

İlk adımda bu test, website klik, dönüşüm veya video izlenme konularında destek sağlayacak. Başlangıç için bu Sponsorlu Tweet'ler ve Videolar yalnızca masaüstü bilgisayar internetindeki profil sayfaları ve Tweet ayrıntısı içeren sayfalarda yer alacak.

Bu özellik şimdilik Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Japonya ve Avustralya?da seçili reklamcılarla uygulanacak. Twitter, gelecekte bu özelliği çok daha geniş bir coğrafyaya yaymayı hedefliyor.





PAYLAŞ