Twitter, Haberler Sekmesini Deniyor! - Haberler - indir.com

Twitter, Haberler Sekmesini Deniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-04 15:00:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Uygulama

Twitter mobil versiyonu için "Trending News" adındaki yeni Haberler sekmesini test etmeye başladı. Şu anda sadece Amerika ve Japonya'da ki bazı kullanıcılar bu yeni sekmeyi görebiliyorlar.

320 milyon kişinin kullandığı popüler sitelerin başında gelen Twitter, farklı kullanıcıları çeken yenilikler yapmaya devam ediyor. Mobil görünümde yeniliklerine devam eden Twitter, yeni eklenecek olan Haberler sekmesi sayesinde kullanıcılarına popüler haberleri sunabilecek. 

Haberler sekmesiyle birlikte Twitter'a giren kullanıcıların haberlere bakmak için farklı bir siteye veya uygulamaya girmelerine gerek kalmayacak. Twitter üzerinden son gelişmeleri takip edebilecekler.

Haberler sekmesinde yayınlanacak olan haberlerin kaynağı ülkeden ülkeye farklılık gösterek. Hangi ülkeden giriş yapılıyorsa o ülkeye ait yayın organlarıyla anlaşma sağlanacak ve onları haberleri yayınlanacak. 

Test süreci bittikten sonra tüm dünyada bu yeni özellik devreye girecek. Twitter sözcüsü yaptığı açıklamada şunları söyledi; "iOS ve Android'de haber deneyimini kullanıcılara sunmanın en iyi yolunu deniyoruz

Haberler sekmesiyle Twitter daha kullanışlı bir yapıya kavuşacak. Aynı zamanda bu yenilik sayesinde kullanıcılarında artış olması bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ