Türkiye'deki HTC One M8'ler için Lollipop Zamanı! - Haberler - indir.com

Türkiye'deki HTC One M8'ler için Lollipop Zamanı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

HTC'nin geçen günlerde Güney Asya ülkelerinde başlattığı Android 5.0 Lollipop güncellemesi nihayet Türkiye'deki HTC One M8 cihaz sahiplerine ulaştı. 780 MB boyuta sahip olan güncellemenin indirilmesi için Wi-Fi bağlantısı öneriliyor.

One M8 için Android 5.0 güncellemesi beraberinde pek çok yeniliği de getiriyor. Materyal tasarımla uyumlu renk düzenleri, animasyon ve efektler, kart tarzında yeniden tasarlanan bildirim stili, yeniden tasarlanan son uygulamalar menüsü, ofis kullanımı için Google Belgeler, Slaytlar ve Sayfalar uygulamaları ile Ayarlar menüsüne geen Renk Düzeltici özelliği, güncelleme ile gelen en dikkat çekici yenilikler arasında bulunuyor.

Güncellemeyi cihazlarına yüklemek isteyen kullanıcılar 780 MB boyutundaki Android 5.0 dosyasını indimek için Wi-Fi bağlantısı kullanmaları ve cihazlarının pil seviyesinin de en az yüzde 50 seviyesinde olmasına dikkat etmeleri gerekiyor.

Bu hazırlıkları yaptıktan sonra One M8 için Android 5.0.1 güncellemesini Ayarlar > Hakkında > Yazılım güncellemeleri menüsü üzerinden kontrol ederek, cihazınıza yükleyebilirsiniz. 

Son olarak güncelleme sonrası cihazlarının nasıl görüneceğini merak eden kullanıcıların Android 5.0 Lollipop Yüklü HTC One M8 Videosu'nu izlemelerini öneririz.





PAYLAŞ