Türkçe Windows 10 Teknik Ön İzleme Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Türkçe Windows 10 Teknik Ön İzleme Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft, 21 Ocak'ta Cortana, yeni tarayıcı Spartan ve Xbox uygulamasını dahil ettiği yeni Windows 10 sürümünü tanıtmıştı. Beklenenden daha hızlı davranan şirket şimdi de Türkçe dil desteğine sahip Windows 10 teknik ön izleme sürümünü yayınladı!

Windows Insider kullanıcılarının indirebilecekleri Windows 10 (Build 9926) sürümünde 'Action Center' adı verilen bildirim merkezinde yapılan değişiklikler de yer alıyor. Kullanıcılar programı indirmek için 'yavaş' ve 'hızlı' seçeneklerinin yanı sıra ISO kopyasını seçebiliyorlar.

Windows 10 Build 9926

Windows 10 sürüm 9926'da geliştirilmiş 'Başlat Menüsü', yeni İnternet Explorer, Windows Mağazasının Beta sürümü, Cortana ve Xbox uygulaması Beta olarak yer alıyor. 

Henüz Beta aşamasında olan yeni Windows sürümünü deneyen kullanıcılar, geri bildirimleri Microsoft'a ileterek sistemin daha da iyileşmesine yardımcı olabilirler. Ancak henüz hata ve güvenlik açıkları olan yeni sürüm Windows 10'un ana işletim sistemi olarak kullanılmasını tavsiye etmiyoruz.

Windows 10 Build 9926

Eski Windows 10 sürümü deneyen kullanıcılar Ayarlar sekmesi altında sistem güncelleme seçeneğini kullanarak son sürüme güncelleme yapabilirler. Yeni kurulum yapacak kullanıcılar ise yeni Windows 10 Teknik ön izleme sürümü ISO linkine tıklayarak Türkçe dil desteğine sahip Windows 10 sürüm 9926'nın ISO dosyasını indirebilirler.





PAYLAŞ