Türk Yapımı Labyrinth Simulator Destek Bekliyor! - Haberler - indir.com

Türk Yapımı Labyrinth Simulator Destek Bekliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-04 15:23:05
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Sosyal Medya

Phoenix Game Studios tarafından hazırlanan uçuş ve refleks oyunu Labyrinth Simulator, Steam'de yer alabilmek için destek bekliyor. Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz oyundaki temel amaç ise; rasgele oluşan labirentlerden kaçmaya çalışmak.

Yapımdan biraz bahsedecek olursak;

Labyrinth Simulator için basit oynanışa ve reflekslere dayalı eğlenceli bir simulasyon oyunu diyebiliriz. Rasgele oluşturulan labirentlerde oynanabilen yapımda Co-Op özelliği yer alıyor. Bu sayede 4 arkadaşınızla birlikte aynı anda çevrimiçi olarak bu mücadelede yer alabilirsiniz.

Hem eğlendiren hem de korkutan bir yapıya sahip olan oyunda tek amaç ise labirent'ten kaçmaya çalışmak. Ayrıca oyunda Jumpscare'lerin ve labirent yaratıklarının bol olduğu bir de korku bölümü bulunuyor.

Labyrinth Simulator'ın minimum sistem gereksinimleri ise şöyle;

İşletim Sistemi: Windows XP ve üzeri
İşlemci: 1.5 Ghz - 2.4 GHz Quad Core 2.0
Hafıza: 1GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 3000 ve üzeri
HDD: 1GB boş alan

Türkçe, Almanca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca ve İngilizce dil desteğiyle gelecek olan oyunda sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift desteği de olacak. Şimdilik yapım aşaması devam eden Labyrinth Simulator'a Steam Greenlight'ta yeşil ışık yakılması için destekleriniz gerekiyor.

Oyunu desteklemek için Labyrinth Simulator Steam sayfasını ziyaret edebilir ve aşağıdaki videoyu izleyerek oyunu daha yakından tanıyabilirsiniz.




Labyrinth Simulator Tanıtım Videosu


PAYLAŞ