Türk Yapımı Korku Oyunu The Dark Inside Me! (Video) - Haberler - indir.com

Türk Yapımı Korku Oyunu The Dark Inside Me! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Korku yönetmeni Akçay Karaazmak'dan dinamik değişken senaryolu psikolojik korku oyunu The Dark Inside Me, indieGoGo üzerinden tüm oyun severlerin desteğini bekliyor. Oyun, gerçek karakterinizi dışa çıkarmayı amaçlıyor. 

The Dark Inside Me (İçimdeki Karanlık) adlı oyun 2 boyutlu grafiklere sahip. Üçüncü şahıs bakış açısından oynanacak olan oyunda dinamik değişkenli senaryo mevcut ve psikolojik korku macera türünde geliştiriliyor.

The Dark Inside Me

18 yaş üstü yetişkinleri hedefleyen oyun, kullanıcının gerçek karakterini dışa çıkararak, olaylar karşısında limitlerini ne kadar zorlayabileceklerini gösterecek. Pek çok bulmaca bölümünün yer aldığı oyunda, bu bulmacalar birden çok ve farklı yollarla çözülebildiği gibi kullanılan yöntem ile verilen kararlar oyunun gidişatını değiştirecek.

The Dar Inside Me'de bazı durumlarda intikam almayı ya da affetmeyi edeceksiniz. Sevdikleriniz için ne kadar fedakar olabileceğinizi ve limitlerinizi ne kadar zorlayabileceğinizi bu oyunda gösterebileceksiniz. Oyun akışı dinamik olarak değiştiği için, oyun bölüm sonları ve oyunun sonu birden çok şekille bitebiliyor.

The Dark Inside Me

Proje'ye katılım ve destek sayfası:

The Dark Inside Me'nin proje yapımına destek ve projenin bir parçası olmak için The Dark Inside Me IndieGoGo sayfasından bağışta bulunabilirsiniz. Vereceğiniz desteğinizin karşılığında, oyun destekçileri olarak, oyun içerisinde ve oyun web sitesinde isimleriniz yazılacak ve ek olarak desteğinize göre farklı hediyeler verilecektir.

Oyunla ilgili daha görsel bir fikir sahibi olmak isterseniz Youtube üzerinde yayınlanan ve haberimizin en altında bulabileceğiniz The Dark Inside Me tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederiz.

The Dark Inside Me

The Dark Inside Me Hikayesi:

Yüzünüz sargılı ve sol eliniz yatağa kelepçelenmiş halde hastane odasında uyanıyorsunuz. Dışarıda sizin hakkınızda konuşan iki kişi var. Polis yada detektif olabilirler. Kendi aralarından o korkunç olaydan sonra nasıl hala hayatta kalabildiğinizi konuşuyorlar. Aralarından biri onu keşke ölü olarak yakalasaydık diyor. Konuşulanlara bir anlam veremiyor ve fazla bir şey hatırlamıyorsunuz. Fakat ne olduğunu öğrenmek için, önce buradan kurtulmanın bir yolunu bulmanız gerekli.

Size geçmişiniz ile yüzleşmeniz için bir şans veriliyor. Şimdi içinizdeki karanlığı aydınlatmak, geçmişte olanları değiştirmek ve şeytanlarınızla savaşabilmek için ne kadar ileri gidip, fedakarlık yapabileceğinizi göstereceksiniz.

The Dark Inside Me

The Dark Inside Me Özellikleri:

- Yeni jenerasyon point and click psikolojik korku macera oyunu.
- Dinamik değişken senaryo ve oyun akışı.
- Puzzleların birden çok yol ile çözülmesi.
- Yüksek kalite grafikler ve animasyonlar.
- 2d,5 parallax ve kamera hareketleri.
- 3d oyuncu karakterleri
- Birden fazla karakter ile oyunun oynanması.
- Yetişkin içerik.
- Ses tasarımların ve müziklerin sahnelerle ve olaylara göre özel yapılması
- Aynı sahnenin farklı kamera açıları ile oynanabilmesi.
- Oyun sahnelerinin bir çok farklı ortamda geçmesi.
- 18 yaş üstü (vahşet, sex ve rahatsız edici içerikte sahneler)
- 1920x1080 Full-hd grafikler
- 1920x1080 Full-hd sinematikler.




The Dark Inside Me Tanıtım Videosu


PAYLAŞ