Türk Yapımcıdan Ücretsiz RPG Oyunu: Mage Quest (Video) - Haberler - indir.com

Türk Yapımcıdan Ücretsiz RPG Oyunu: Mage Quest (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kahramanlık temalı fantazi türünde bir oyun olan Mage Quest, Türk yapımcı Roarsoft tarafından geliştirilmiş ücretsiz bir mobil RPG oyunudur. Oyunda tekli ve çoklu oyunculu olmak üzere iki farklı mod bulunuyor.

Sonsuza kadar devam eden bölüm bazlı macera şeklinde tasarlanmış olan tekli oyuncu modunda; canavarlar ile savaşarak altınlar kazanabilirsiniz. Bu altınlar sayesinde çeşitli ekipmanlar satın alarak ya da yeni büyüler öğrenerek yapay zekaya karşı veya çoklu oyuncu modunda arkadaşlarınız ya da diğer gerçek oyuncularla kapışabilirsiniz.

Mage Quest

Etkileyici ve büyülü bir dünyanın kapılarını aralayan Mage Quest'te ayrıca iskeletler, zombiler, orklar ve tekinsiz büyücüler karşınıza düşman olarak çıkıyor. Bunlara karşı savaşarak oyunda ilerleyebilirsiniz.

Özgün büyücü ve savaşçı karakterinizi oluşturarak cesurca çarpışmalara katılabileceğiniz RPG oyunu Mage Quest'i ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan Mage Quest Oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Mage Quest Oynanış Videosu


PAYLAŞ