Tizen Store Açıldı! - Haberler - indir.com

Tizen Store Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-02 12:39:50
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, kendi işletim sistemi Tizen için geliştirilen uygulamaların yer aldığı Tizen Store'un tüm dünyadaki kullanıcılara açıldığını duyurdu. Gelişme sürecinde olan Tizen Store şu an 182 ülkede kullanılabiliyor.

Firma ilk Tizen işletim sistemli telefonu Samsung Z1'i geçtiğimiz aylarda 90 dolar fiyat etiketiyle Hindistan ve Bangladeş'te satışa sunmuştu. Uygulama mağazasını da bugün itibariyle tüm dünyanın erişimine açan Samsung'un bu girişimi, dünya çapında daha fazla ülkeye Tizen telefonları getirmek istediğini gösteriyor.

Tizen Store

Tizen Store'da şu an 25 uygulama yer alıyor ve bu sayı diğer işletim sistemleri ile rekabet noktasında yeterli seviyede değil. Ancak dünya geneline yayılma sürecinde geliştiricilerin Tizen ekosistemine dahil edileceği ve uygulama mağazasının önümüzdeki zaman diliminde daha da genişleyeceği belirtiliyor.

Tizen işletim sistemli telefonlar için geliştirilen uygulamaların yayınlandığı mağazaya göz atmak için Tizen Store bağlantısına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ