The Deer God'in Mobil Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

The Deer God'in Mobil Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-04 13:00:46
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Crescent Moon Games tarafından ilk olarak masaüstü platformlarda oyun severlere sunulan The Deer God'in mobil sürümü yayınlandı. iOS ve Android cihazlarınıza indirebilirsiniz. 

Reenkarnasyon ve karma felsefesi mantığı ile geliştirilen The Deer God, bir avcının bir anda geyiğe dönüşmesi ve geyik olarak yaşadığı hayatında başından geçen olayları ve hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. 

The Deer God

Bir yandan 3 boyutlu dünyayı keşfederken diğer yandan karşılaştığı tehlikelerden kaçınarak kendisini koruması hayatta kalması için karşısına çıkan bulmacaları çözmesi gerekiyor. 

Sanal butonlar yardımı ile onu bu zorluklardan kurtararak hayatta kalmasını sağlıyorsunuz. Ancak hayatını kaybettiğinde bazı zamanlar bir başka kişi olarak yeniden oyuna dahil olabiliyorsunuz.

Oyunda zorluk derecesine göre iki farklı oyun modu karşımıza çıkıyor. Eğlenceli 3D grafikleri, keyifli müzikleri ve heyecan veren oynanış tarzıyla mükemmel bir mobil oyun deneyimi sizleri bekliyor.

The Deer God adlı oyunu Android veya iOS cihazınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ya da oyunla ilgili videoyu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ