Telefonlar için Windows 10 Videosu Yakında Yayınlanacak! - Haberler - indir.com

Telefonlar için Windows 10 Videosu Yakında Yayınlanacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10 ile ilgili bilgilere bir yenisi daha eklendi. Joe Belfiore, Twitter'da paylaştığı bir mesajında 'telefonlar için Windows 10 videosu bir ya da 2 hafta sonra yayınlanacak' dedi.

Microsoft Kurumsal Başkan Yardımcısı ve İşletim Sistemleri Grubu başkanı Joe Belfiore dün Twitter'da kullanıcılardan gelen sorulara yanıt verdi. Bir Twitter kullanıcısının Windows 10'un telefonlar üzerindeki getirisi hakkında videonun ne zaman yayınlanacağını sorması üzerine Belfiore kendi Twitter adresinden ''Windows 10 telefon özelliklerini gösteren bir video üzerinde çalışıyoruz, ancak 1-2 hafta sonra yayınlanacak'' cevabını verdi.

Bu açıklama akıllara 'acaba bu süre içinde telefonlar için Windows ön izleme sürümü de yayınlanacak mı?' sorusunu getirdi. Bu sorunun cevabını önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler ışığında hep birlikte öğreneceğiz.

İsterseniz söz konusu video yayınlanmadan önce geçen günlerde yaptığımız haberle sizlere aktardığımız Telefonlar için Windows 10 Görselleri'ni inceleyebilirsiniz.





PAYLAŞ