Taktiksel MMOFPS Oyunu Phantomers - Haberler - indir.com

Taktiksel MMOFPS Oyunu Phantomers

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kore'den sonra İlk kez Türkiye'de yayınlanacak olan, yeni jenerasyon taktiksel MMOFPS oyunu Phantomers, E-Spor'a yeni bir renk getirmek adına Türk oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

NTT Game, Kore firması olan DreamExecution ortaklığıyla Türkiye'ye getirttikleri Phantomers adlı oyunu, 2015'in ikinci yarısında yayınlamayı planlıyor.

Oyunda, gerçeğe uygun yüzlerce model silahlarla müthiş bir FPS deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca silahlarınızı geliştirebilme, gerçekçi karakter animasyonları, dinamik harita tasarımları ve tuzak sistemleri, karakterlere özel beceriler, E-spor'a uygun geliştirilmiş içerik, oyuncuların ve takımlarının taktiksel becerilerini ortaya koymalarını sağlayan özellikleriyle diğer oyunlardan ayrılıyor.

Phantomers

Phantomers'ın özellikle 15-30 yaş arası olmakla birlikte her yaş kesimine hitap edeceğini belirten NTT Game Global Online Oyun Yayıncı Kuruluşu Avrupa ve Türkiye Operasyon Müdürü Serhan Kazar,  ''Oyun ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 2015'in ikinci yarısına yetiştirmeye çalıştığımız oyun, Türkiye'de aktif olarak oynanan MMOFPS'lerden çok daha iyi grafik, çok daha çeşitli harita ve silahlara sahip olacak. Ayrıca oyun içerisinde dereceli müsabakalar gerçekleştirilebiliyor. Bu müsabakalarda, hazırlayacağımız turnuva sistemine etki edecek. Tüm bunların yanı sıra NTT Game servis kalitesini de unutmamak gerekiyor'' açıklamasında bulundu.

Phantomers

1 Yılda 500 Bin Aktif Oyuncu Hedefleniyor

Özellikle profesyonel oyuncuların ve E-spor kulüplerinin büyük ilgisini çekebileceğini belirten Serhan Kazar, ''Phantomers direkt olarak E-spor alanında ön plana çıkaracağımız oyunumuzdur. Sürekli turnuvalar düzenleyeceğimiz Phantomers'ı kısa sürede, türünde bir numaralı oyun yapmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Phantomers, MMOFPS bakımından oldukça tecrübeli yapımcılar tarafından geliştirilmekte olduğunu söyleyen Serhan Kazar, ''2012'den beri üzerinde çalıştıkları Phantomers için, 2015 yılının 2. çeyreği açılış tarihi olarak hedeflenmekte. Oyun şu an hiçbir ülkede yayınlanmadı ve geliştirme çalışmaları devam ediyor. Kore'den sonra İlk olarak Türkiye'de açılacak'' şeklinde konuştu.                          

Phantomers ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için teaser sitesini ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ