Surface Book ve Macbook Pro Karşılaştırması - Haberler - indir.com

Surface Book ve Macbook Pro Karşılaştırması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-08 15:30:06
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Sosyal Medya

Microsoft Ekim etkinliğinde tanıtılan yeni Surface Book, 12.3 ile 13.5 inç arasında yer alan notebook klasmanında performans konusunda büyük bir adım attı. Yetkililer Surface Book'un klasmanındaki en iyi notebook olduğunu söylüyorlar.

Surface Book'un en büyük rakibi Apple'ın ürettiği MacBook Pro, son döneme kadar en performanslı notebook olarak dikkat çekiyordu. Microsoft son hamlesi ile liderliği Apple'ın elinden almış görünüyor. Üst düzey performans özellikleriyle tüm rakiplerinin üstünde yer alan Surface Book, MacBook Pro'dan daha iyi bir işlemciye ve ekrana sahip. 

Surface Book, Intel'in 6. Nesil Skylake işlemcileriyle birlikte satış çıkacak. Macbook Pro'da ise 5. nesil i5 ve i7 işlemcilerinin olduğu görülüyor. Syklake'in yepyeni bir mimarisi ve geliştirilmiş performansı Surface Book'u bir adım öne geçiriyor. Ekran çözünürlüklerine baktığımızda 3000x2000 piksel çözünürlüğe sahip Surface Book bu alanda da rakibinin önünde yer alıyor. 

Windows 10'un stabil çalışma performansı ile performansı dopinglenen Surface Book, ince tasarımı ile rakibi gibi şık bir görünüme sahip. Surface Book'un MacBook Pro'dan 200 dolar daha pahalı olmasına rağmen sunduğu özellikler bakımından bu farka değecek bir notebook olduğunu söyleyebiliriz.

Surface Book ve Macbook Pro Karşılaştırmasını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Surface Book ve Macbook Pro Karşılaştırma





PAYLAŞ