Stres Azaltan Mobil Uygulama: Pause - Haberler - indir.com

Stres Azaltan Mobil Uygulama: Pause

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-12 13:00:12
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hayatın stresiyle oldukça bunalmış kişilerin istedikleri zaman istedikleri yerde rahatlamalarını sağlayan PAUSE isimli mobil uygulama App Store'da yayınlandı. Pause uygulaması Çin'de yapılan Tai Chi sporunun teknikleri kullanılarak geliştirilmiş.

Okul ya da iş hayatında çok stresli dönemler geçiren insanları hedef alan bu uygulama, kişilerin rahatlamasına yardımcı oluyor. Çin'de yapılan Tai Chi sporunun teknikleri kullanılarak geliştirilen uygulama bilim insanları tarafından onay aldı. 

Pause

İstenilen zamanda ve mekanda akıllı telefonunuzu açarak stresten uzaklaşmanıza yardımcı olan Pause, parmağınızı ekranın üzerine koyarak yavaş ve sürekli hareketler yapmanızı istiyor.

Ekrandaki yuvarlak ve farklı renklerdeki şekiller parmak hareketlerine göre farklı animasyonlar sunuyor. Yuvarlak görseller ekranı kapladığı zaman kullanıcının gözlerini kapaması gerekiyor ve bu sırada belirli aralıklarda zil sesleri çalıyor. Bu teknik sayesinde kullanıcıların ciddi şekilde rahatladıkları görülüyor. 

Uygulamayı kullandıktan sonra mental olarak rahatladıklarını belirten kullanıcılar, Pause'un rahatlatma tekniğinin başarılı olduğunu belirtiyorlar. iOS cihazınız için Pause'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




Pause Stres Azaltma Uygulaması


PAYLAŞ