Steam OS Yüklü Oyun Konsolu Steam Machine Ön Siparişe Açıldı! - Haberler - indir.com

Steam OS Yüklü Oyun Konsolu Steam Machine Ön Siparişe Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-06 10:48:09
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler dijital oyun platformu Steam, oyunculara özel olarak hazırladığı Steam OS yüklü özel bilgisayarı Steam Machine'i ön siparişe açtığını duyurdu. Donanım özelliklerine göre 4 farklı modeli bulunan Steam Machine'in detayları haberimizde.

Ünlü bilgisayar üreticisi Alienware'in kasalarının ve donanım özelliklerinin kullanıldığı Steam Machine, donanım özelliklerine bağlı olarak dört farklı model ile kullanıcılara sunuldu. Steam OS işletim sisteminin yüklü olduğu cihazda kullanıcıların özel bir kumanda yardımıyla fare hareketlerini kol üzerinden kolaylıkla yapabilmelerini sağlayacak 'controller' özelliği yer alıyor. Ancak kullanıcılar istedikleri takdirde bu özelliği devre dışı bırarak bu özel bilgisayarı klavye ya da mouse'a bağlayabiliyorlar.

Steam Machines

Steam OS yüklü olarak gelen Steam Machine'de oyuncular Steam'e bağlanarak diledikleri oyunları indirebiliyorlar. Buna ek olarak Steam OS'a özel sunulan kampanyalardan ve indirim fırsatlarından da yararlanabiliyorlar.

ABD'de 499 dolar'dan başlayan fiyatlarla piyasaya çıkan Steam Machine'in en ucuz modelinde i3 işlemci, 4GB RAM ve 500 GB depolama alanı bulunuyor. 749 dolarlık en pahalı modelinde ise i7 işlemci, 8GB RAM ve 1 TB depolama alanı var.

Valve tarafından ön siparişe açılan diğer Steam Machine modellerini buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.





PAYLAŞ