Steam GTA 5'in Fiyatını Düşürdü! - Haberler - indir.com

Steam GTA 5'in Fiyatını Düşürdü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden ön siparişe açılan Grand Theft Auto 5'in PC versiyonu, 199 TL'lik fiyatından dolayı oyuncular tarafından sert eleştiriler almıştı. Bu eleştirileri göz önüne alan Steam GTA 5'in fiyatını düşürdü.

Ülkemizde ilk olarak Aral Game tarafından kutulu olarak ön siparişe açılan GTA 5 PC versiyonu burada 180 TL fyat etiketiyle oyunculara sunulmuştu. Kısa bir gecikme sonrasında ise GTA 5 PC, Steam üzerinde yerini almış ve oyunculara dijital olarak 199 TL fiyatla ön siparişe açılmıştı.

Steam GTA 5

Steam, nihayet oyunun fiyatıyla ilgili bir güncelleme yaptı ve GTA 5 PC versiyonunu 179 TL'den ön siparişe çıkardı. Hala kutulu versiyondan ucuz olmayan bu fiyattan oyunu 1 Şubat tarihine kadar ön sipariş eden oyuncular, ayrıca GTA: San Andread'ın bir dijital kopyasına da ücretsiz olarak sahip olabilecekleri gibi oyun içinde kullanılmak üzere 1 milyon dolar paraya da sahip olacaklar.

GTA 5 PC versiyonunu Steam'den ön sipariş vermek için buraya, Aral Game'den ön sipariş vermek içinse buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ