Steam 2014 Kış İndirimleri 5.Gün Oyunları - Haberler - indir.com

Steam 2014 Kış İndirimleri 5.Gün Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Steam 2014 Kış İndirimleri'nin 5.gününde yine cüzdanlarımızı yoklamaya devam ediyor. Yeni oyunların listelendiği en çok satanlar listesinde GTA IV, The Walking Dead Season Two ve Outlast oyunlarındaki indirimler bir hayli dikkat çekici.

Bugün yapılan indirimler sayesinde en beğendiğiniz Steam oyunlarını yüzde 17 ila yüzde 90'lık indirim oranlarıyla satın alabilirsiniz.

İşte Steam 2014 Kış İndirimlerinde öne çıkan 5.Gün Oyunları;

Bugün listelenen indirimli oyunlar arasında Telltale Games serisinden macera oyunu The Walking Dead: Season 2, Rockstar Games'in popüler aksiyon-macera oyunu Grand Theft Auto IV ve bağımsız oyun yapımcısı Red Barrels'in aksiyon-macera oyunu Outlast yüzde 75'lik indirimlerle 7.75 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Steam Kış İndirimleri 5. gününde satışa sunulan ve öne çıkan fırsatlar arasında yer alan oyunların indirim oranlarıyla fiyatlarını aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Steam Kış İndirimleri 2014 5.gün

Yarın akşam saat 20:00'a kadar normal fiyatlarından daha ucuza satın alabileceğiniz tam 6127 adet indirimli oyunun listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca platform üzerinden satın aldığınız oyunları bilgisayarınıza yüklemeniz için gerekli olan Steam istemcisini de aşağıdaki bağlantıları kullanarak sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ