Star Wars Galaxy of Heroes Yayınlandı - Haberler - indir.com

Star Wars Galaxy of Heroes Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:56:45
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Electronic Arts geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni Star Wars mobil oyunu Star Wars Galaxy of Heroes'u oyuncuların beğenisine sundu. Türkçe dil desteğiyle gelen Star Wars Galaxy of Heroes, oldukça basit bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz üzere 17 Kasım tarihinde Star Wars serisinin yeni oyunu Star Wars Battlefront PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oyun severler ile buluşmuştu. Bundan kısa bir süre sonra yeni mobil oyunun duyurusunu yapan yapımcı Electronic Arts, Star Wars Galaxy of Heroes adındaki yeni oyunu Android ve iOS platformu için yayınladı.

Star Wars Galaxy of Heroes Tanıtım Videosu

Sıra tabanlı bir oynanış sistemine sahip olan mobil oyunda başta Luke Skywalker, Darth Maul, Ahsoka Tano ve Kont Dooku gibi Star Wars serisinin önemli isimlerinin olduğu 60'ın üzerinden karakter bulunuyor.

Star Wars evreninde geçen oyunda bu karakterleri bir araya getirerek kendi takımınızı kurmaya çalışıyorsunuz. Kurduğunuz bu takımla birlikte Hoth, Bespin, Tatooine ve Coruscant haritaları üzerinde zorlu görevleri tamamlayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Türkçe dil desteği sunan Star Wars Galaxy of Heroes, son derece basit ve anlaşılabilir bir yapıda karşımıza çıkıyor. Oyun içinde gerçek paralarla kredi veya kart paketleri almamız mümkün.

RPG tarzında geliştirilen Star Wars Galaxy of Heroes'u aşağıdaki bağlantı üzerinden Android veya iOS yüklü cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ