Spotify'a Video Desteği Geliyor! - Haberler - indir.com

Spotify'a Video Desteği Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-21 11:23:31
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Popüler online müzik servislerinden Spotify'a video desteği geliyor. Yalnızca bir müzik dinleme devrinin kapandığını duyuran şirket yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunan video destekli yeni tasarımının tanıtımını gerçekleştirdi.

Şirket CEO'su Daniel Ek dün düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada köklü değişiklikler yapılan Spotify'de yeni bir devrin başladığını belirtti. Aralarında ABC, BBC, Vice Media, Slate, TasteMade gibi onlarca yayıncıyla iş birliği yapan Spotify, video açılım özelliği ile haberkomedi gibi müzik dışında içeriklere odaklanan videoları yayınlamaya başlayacak.

Ayrıca Ek'in verdiği bilgiye göre müzik zevkinizi görselliği ile süsleyecek olan video destekli uygulama, playlist ve sanatçılara göre videoları tekrardan bir araya getirerek yenilenmiş tasarımıyla aktivite uyumlu müzik deneyimi yaşatacak.

Çeşitlenen içeriği ile müzikseverlere tam anlamıyla yeni nesil bir radyo deneyimi yaşatmayı amaçlayan Spotify gerçekleştirdiği bu çalışması ile oldukça önemli bir atılım yapmış oldu.





PAYLAŞ