Sony SmartBand Talk Türkiye'de Satışa Sunuldu! - Haberler - indir.com

Sony SmartBand Talk Türkiye'de Satışa Sunuldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği akıllı bileklik Sony SmartBand Talk artık Türkiye'de. Giyilebilir teknoloji deneyimini bir adım öteye taşıyan akıllı bileklik, üç güne kadar kullanım süresi ve suya dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor.

Lifelog uygulaması ile kullanıcıların günlük aktivitelerini kayıt altına alabilen ve 1,4 inç E Ink ekranı sayesinde bileklikten kısa konuşmalar yapmaya olanak sağlayan Sony SmartBand Talk, giyilebilir teknoloji deneyimini bir adım öteye taşıyor.

SONY Smartband

Sony Mobile, geliştirdiği yeni ürünleriyle son dönemde teknolojinin odak noktası haline gelen giyilebilir teknoloji alanında da gündemi belirliyor. Hızla gelişen giyilebilir teknoloji pazarında öncü rol oynayan Sony Mobile, Lifelog uygulamasının yeni üyesi SmartBand Talk ile teknoloji severlerin giyilebilir teknoloji deneyimlerini zenginleştiriyor.

Lifelog uygulaması ile kullanıcıların günlük faaliyetlerini kaydedebilen SmartBand Talk'a yeni eklenen 1,4 inç e-ink ekran sayesinde bileklikten kısa konuşmalar da yapılabiliyor.

Lifelog

IP68 sertifikasına sahip suya dayanıklı Sony SmartBand Talk'a entegre edilen Voice Control teknolojisi, ses ile özel uygulamaların kontrol edilebilmesini ve ses komutları oluşturulabilmesini de sağlıyor. SmartBand Talk ile kullanıcılar uyku süresi, yürüyüş mesafesi, bisiklet veya arabada geçen zaman, adım sayısı, nabız gibi verileri kayıt altında tutabiliyor.

SONY Smartband

Kullanıcıların geçmiş aktivitelerini gözlemlemeleri ve geleceğe yönelik hedefler koymalarını son derece kolaylaştıran Smartband Talk, suya dayanıklı tasarımıyla her türlü hava koşulunda tek dokunuş ile ulaşılabilir olma imkanı sunuyor. Sony Smartband Talk, 369 TL'den tüketicilerle buluştu.

Sony Smartband Talk ile kullanılabilen Lifelog uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ