Sonsuz Koşu Oyunu: 1-bit Ninja Remix Rush (Video) - Haberler - indir.com

Sonsuz Koşu Oyunu: 1-bit Ninja Remix Rush (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Florida merkezli bağımsız oyun geliştiricisi kode80 LLC tarafından hazırlanan 1-bit Ninja Remix Rush yayınlandı. iOS cihazlar için indirmeye sunulan oyun 1 bit seviyesindeki grafikleriyle dikkat çekiyor.

Sol perspektif görüş açısıyla oynanan sonsuz koşu oyunu 1-bit Ninja Remix Rush, Super Mario tarzında bir oynanışa sahip. 3 boyutlu 1 bit'lik grafiklerin yer aldığı oyunda amacımız; belirli bir süre içinde elmasları toplamak, yaratıklardan uzak durmak ve onları aşağıya düşürmek.

1-bit Ninja Remix Rush

Kontrollerin son derece kolay olduğu oyunda ekran üzerinde bulunan butonlardan birisi ile ileri doğru gidebilir, diğeri ile de zıplamak hareketini yerine getirebilirsiniz. Başlangıçta kolay olan ancak ilerledikçe daha da zorlaşan oyunda rastgele oluşan seviyelerde mücadele etmeniz gerekiyor.

App Store'da 4.29 TL fiyat etiketine sahip olan 1-bit'lik sonsuz koşu oyunu 1-bit Ninja Remix Rush'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınızda indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan 60 fps'lik 1-bit Ninja Remix Rush oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




1-bit Ninja Remix Rush 60 FPS Oynanış Videosu


PAYLAŞ