Sonic Dash 2: Sonic Boom Yayınlandı - Haberler - indir.com

Sonic Dash 2: Sonic Boom Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-13 12:00:12
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Efsaneler arasına girmiş mavi kirpimiz Sonic, yepyeni bir oyunla tekrardan aramıza döndü. Sonic Dash 2: Sonic Boom adıyla yayınlanan oyunda Sonic karakterimize 4 farklı karakter daha eşlik ediyor.

Sonsuz koşu oyunu kategorisinde gösterebileceğimiz Sonic Dash 2, türündeki diğer oyunların aksine 3 boyutlu bir ortamda geçiyor. Eggman adındaki kötü karakterin planının bozmak için çeşitli engellerle dolu parkurları tamamlayıp, yüksek puan toplamamız gerekiyor. 

Sonic Dash 2: Sonic Boom

Oyun sadece Sonic üzerine kurulmamış. Sonic dışında Tails, Amy, Knuckle ve Sonic'in yeni arkadaşı Sticks karakterlerinden istediğinizi seçerek oynayabilirsiniz. Bu karakterlerin her biri farklı özel güçlerle donatılmış ve süpersonik güçler kullanarak parkurda karşımıza çıkan engelleri atlatabiliyoruz.

Eğer bir Apple Watch'ınız varsa oyunu oynadığınız süre boyunca özel hediyelere sahip olabileceksiniz. Yeni karakterin, bölümlerin ve oyun türlerinin eklendiği Sonic Dash 2: Sonic Boom oyununu iOS cihazınız için aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.





PAYLAŞ