Solve For X: Çözümün Parçası Olmak ister misiniz? - Haberler - indir.com

Solve For X: Çözümün Parçası Olmak ister misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Global bir soruna çözüm olacak projelerin tartışıldığı Google Solve For X etkinliğinin Türkiye ayağı 10 Ocak 2015 tarihinde Bilkent Cyberpark'ta düzenlenecek. Google, bu etkinlikle çözümün parçası olmak isteyen ve çarpıcı fikirleri olan kişileri bulmayı amaçlıyor.

Google Developer Group Ankara'nın öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Solve For X'te, Moonshot* adı verilen çözüme odaklı çarpıcı fikirleri olan kişilere ulaşılması amaçlanıyor.

Hayata geçmemiş, prototip aşamasında olan ya da hayata geçirildiği halde yeterli kaynak bulunamadığı için bir türlü globalleşemeyen projelerin ele alındığı Solve For X, bu projelerin hayata geçirilmesine ve hatta tüm dünyaya sunulmasına imkan sağlıyor.

Solve For X

Eğer sizde ''global ölçekte büyük bir soruna çözüm olacak bir fikrim var'' diyorsanız; bu fikrinizi paylaşmak, geliştirmek ve tüm dünyada hayata geçirmek istiyorsanız 10 Ocak 2015 tarihinde Bilkent Cyberpark'ta düzenlenecek olan Solve For X etkinliğini kaçırmamanızı öneriyoruz.

Solve For X'e konuşmacı olarak katılıp fikrini sunmak isteyen kişilerin Solve For X Öncü Başvurusu formunu, etkinliği sadece izlemek isteyen kişilerin de Solve For X Katılımcı Formu'nu doldurup göndererek kayıt işlemlerini yaptırmaları gerekiyor.

Ayrıca etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için Solve For X Ankara sayfasını ziyaret edebilir ya da aşağıdaki Solve For X tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

*MoonshotHer moonshot, büyük/global bir problemi ele almaktadır ve bu probleme çığır açan bir teknoloji kullanarak kökten çözüm bulma niteliği taşımaktadır.




Solve For X 2014 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ