Snapchat'in 'en iyi arkadaşlar' Özelliği Geri Geldi! - Haberler - indir.com

Snapchat'in 'en iyi arkadaşlar' Özelliği Geri Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-07 15:00:35
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

En iyi anlık fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Snapchat'te 'en iyi arkadaş' servisi yeniden geliyor. Bir kaç ay öncesinde bu özeliğini devre dışı bırakan Snapchat, kullanıcılardan gelen tepkiler üzerine yeniden aktifleştirme kararı aldı.

Snapchat'in CEO'su Evan Spiegel yaptığı açıklama ile 'en iyi arkadaş' özelliğini yeniden kullanıma sunacaklarını duyurdu. Snapchat'e gelen son güncellemeler ile birlikte Best Friends özelliği de arttırılmış bir görsellikle bizlere sunuluyor. Snapchat'ten Stalker'lere bir de üzücü haber geldi. Arkadaşlarınızın en yakın arkadaşlarını malesef göremeyeceksiniz.

Ancak, listenizde bulunan arkadaşlarınızın isimlerinin yanında çıkacak olan ve arkadaşlık seviyelerine göre farklı anlamları bulunan emojiler ile uygulama daha renkli hale geliyor. Yine listenizde bulunan tüm arkadaşlarınızın toplam snap sayısına arkadaşlar bölümünden ulaşabileceksiniz. Ayrıca uzun zamandır snapleşmediğiniz arkadaşlarınızı da hatırlatarak isimlerinin yanında sevgiye muhtaç ifadesi yer alacak.

Snapchat'in kamera bölümüne yeni bir ay ikonu daha ekleyerek düşük ışıkta kaliteli resimler çekmenize imkan tanıması da yaptığı yenilikler arasında bulunuyor.

Best Friends ismini Friend Emojis ismi ile değiştiren Snapchat, kullanıcılardan gelen isteklere göre güncellenirken özellikle genç kullanıcıların beğenisini yeniden kazanmayı hedefliyor. Snapchat uygulamasına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ