Shazam Android ve iOS için Güncellendi - Haberler - indir.com

Shazam Android ve iOS için Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-25 10:00:09
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Mobil platformların sevilen uygulaması Shazam, Android ve iOS tarafında aldığı güncelleme ile önemli özelliklere kavuştu. Bilmediğiniz bir şarkıyı bulmanızda imdadınıza yetişen uygulama yenilenen versiyonuyla artık daha hızlı ve daha kullanışlı.

Akıllı mobil cihazların kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte kullanıcılara yeni özellikler sunan Shazam, tek bir tuşa basarak gittiğiniz bir mekanda veya çevrenizde duyduğunuz şarkıyı bularak ekrana taşımakta.

Uygulama Android ve iOS platformları için aldığı güncelleme ile artık daha hızlı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Eski sürümüne kıyasla çok daha gelişmiş kullanım deneyimi sunan uygulama yine eskiye oranla daha hızlı performans ile geliyor.

Shazam kullanıcılarına hızlı ve kolay yoldan etkili sonuçlar vermek adına günden güne yeni özellikleri aktif eden geliştirici ekip, getirdiği son güncelleme sayesinde uygulama üzerindeki seçenekleri arttırarak etkin bir arama deneyimi sundu. Böylece kullanıcıların şarkıları ve şarkı sözlerini detaylı aratarak bulmalarına yardımcı oldu.

Dilerseniz yenilenen Shazam uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden ücretsiz indirerek sunduğu yeni özelliklerini kullanamaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ