SEO Hakkında Her Şey SEOzone'15'te - Haberler - indir.com

SEO Hakkında Her Şey SEOzone'15'te

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-20 14:00:09
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

21. yüzyılın ekonomik ve kültürel oluşumunda, internet anahtar rol üstleniyor. Enformasyon ticarete, alışverişe dönüşüyor ve internet çağını yaşam kültürü haline getiren kurumlar kazanıyor. Dünyaca ünlü arama motoru uzmanları Türkiye'de Buluşuyor. SEO hakkında en ufuk açıcı ve deneyim kazandırıcı etkinlik 27-29 Kasım'da SEOZEO tarafından SEOzone'15, Dijital Pazarlama Konferansı adıyla Şişli Marriot Otel'de düzenleniyor.

Bilgiyi aramak, bulmak ve paylaşmak bu kadar kolaylaşmışken bunu sağlayan arama motorlarının önemi de yadsınamaz bir gerçeklik haline geldi. Bu kapsamda Doğu Avrupa'nın en büyük Dijital Pazarlama Konferansı Türkiye'nin en inovatif şirketlerinden biri olan SEOZEO tarafından düzenleniyor.

27-29 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul'da Şişli Marriott Hotel'de gerçekleştirilecek olan SEOzone'15 Dijital Pazarlama Konferansı'na dünyaca ünlü arama motoru uzmanları katılıyor. Dünyanın ve Türkiye'nin en önemli SEO uzmanları arama motorları algoritmalarını anlaşılabilir ve yalın bir dille anlatıyor. En temel SEO teknikleri, SEO analizleri, pazarlama ve SEO ilişkisi, içerik kalitesi, hedef kitleye uygun SEO, kısaca bu etkinlikte aklınızda SEO ile ilgili hiçbir soru işareti kalmayacak.

SEOzone'15'e katılmak istiyorsanız, aşağıdaki görsele tıklayarak SEOzone giriş biletinizi hemen alabilirsiniz.

SEOzone 15 bilet

Uzmanların SEO konusundaki birikimlerinden faydalanmak, bilgi çağına uygun bir arama motoru altyapısı kurmak isteyenler bu etkinlikte buluşuyor. SEO nedir, ne işe yarar, sonuçları sizi nasıl etkiler? SEO uygulamaları size nasıl katkı sağlar? Dijital pazarlama teknikleri, hedeflerinizle örtüşen SEO uygulamaları nasıl gerçekleştirilir? Sıra dışı uygulamalar, benzersiz sonuçlar ve kaliteli bir içerik nasıl hazırlanır? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevap bulacağı etkinlik dünyanın ve Türkiye'nin SEO deneyimini Türkiye'ye taşıyor.

SEO alanında Türkiye'nin iyi ajanslarından biri olan SEOZEO, bilgi birikimini katılımcılarla paylaşacağı konferans bu alana ilgi duyan herkesin bilgi birikimine büyük katkı sağlıyor. SEOZEO, arama motoru optimizasyonu konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlayan bir web girişimidir. 2011 yılı itibariyle Türkiye'nin en prestijli teknoloji geliştirme merkezlerinden Bilkent Cyberpark'a bağlı Cyberplaza'da faaliyetini sürdürmektedir. Türkiye'de bu alanda AR-GE yapan tek şirket olan SEOZEO, aynı zamanda dünyaca ünlü SEO kaynaklarından Moz'un ve Majestic SEO'nun Türkiye'deki ilk ve tek partneridir.





PAYLAŞ