Şaka Gibi! Microsoft, iPhone Hediye Ediyor! - Haberler - indir.com

Şaka Gibi! Microsoft, iPhone Hediye Ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-03-31 16:50:55
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Microsoft gibi başarılı bir teknoloji devinin kendi ürünlerini tanıtması ve kendi markasını taşıyan ürünler hediye etmesi beklenirken, Çin'den şaka gibi bir haber geldi. Firma düzenlediği yarışmada başarılı olanlara iPhone hediye edecek.

Cortana'nın 'kız kardeşi' olarak lanse edilen XiaoIce'ın tanıtımını yapmak isteyen Microsoft, konuyla ilgili bir yarışma düzenliyor. Bu yarışmaya katılanlar XiaoIce'a belirli cümleleri söyletmeyi başardıkları takdirde iPhone kazanacaklar.

Yukarıdaki görselden yapılan çeviriye göre iPhone'u kazanmak isteyen katılımcılar XiaoIce ile sohbet ederek, ona belirli cümleleri söyletmeye çalışacaklar. Görselin sol sütununda ise hediye edilecek olan iPhone isimleri açık bir şekilde görülebiliyor.

Yapı olarak Twitter ve Facebook'a benzeyen Çin'in en popüler sitesi Sina Weibo'da yapılan yarışmaya sadece Çin'de yaşayan kişiler katılabiliyor. Ancak Microsoft'un sahip olduğu Nokia telefonları hediye etmek yerine iPhone'u tercih etmesi Windows Phone hayranlarının tepkisini çekecek gibi.





PAYLAŞ