Sahibini Gözünden Tanıyan ZTE Grand S3 Tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Sahibini Gözünden Tanıyan ZTE Grand S3 Tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Parmak izi okuyuculu akıllı telefonların bir adım önünde ilerlemek isteyen ZTE, EyeVerify yani göz algılama teknolojisi kullanarak geliştirdiği akıllı telefon modeli ZTE Grand S3'ü tanıttı.

Mobil Dünya Kongresi'nde görücüye çıkan ZTE Grand S3, 5.5 inch büyüklüğünde Full HD ekrana sahip. 2.5GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemci bulunan telefonda grafik işlemci olarak Adreno 330 kullanılmış.

16MP çift LED flaşlı arka kamera ile 8MP ön kameranın bulundupu Grand S3, 3GB RAM ve 16GB dahili hafızaya sahip olup microSD kart desteğiyle depolama alanı 64 GB'a çıkartılabiliyor.

Android 4.4 KitKat işletim sisteminin yüklü olduğu cihazda ayrıca çift SIM kart desteği, 4G LTE/3G HSPA+, Bluetooth, Wi-Fi 802.11 (Dualband) ve GPS/aGPS bağlantı seçeneklerinin yanı sıra 3100 mAh'lik batarya bulunuyor.

ZTE Grand S3'ün en dikkati çeken özelliği ise EyeVerify adı verilen biyometrik göz algılama teknolojisi. Yüksek çözünürlüklü ön kamerası sayesinde kullanıcısını gözünden tanıyabilen telefon, bu sayede sadece tüm bilgilere sahibinin erişmesine izin veriyor. Eğer telefon başkasının eline geçerse, yabancı kişi cihazda bulunan hiçbir bilgi ya da veriye erişemiyor.

İlk etapta Çin'de satışa sunulacak olan ZTE Grand S3, ilerleyen günlerde küresel satışa da sunulacak.





PAYLAŞ