Razer Music Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Razer Music Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-07 13:30:00
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Bilgisayar oyunları için yüksek performanslı oyuncu aygıtları üreten Razer, şimdi de yeni müzik servisini duyurdu. Firmanın müzik prodüktörleri, DJ'ler ve müzik severler için geliştirdiği yeni müzik servisinin adı ise Razer Music.

Müzikle ilgilenenler için dijital müziği yaratma ve yüksek performanslı müzik deneyimleme fırsatı sunan Razer Music, bu bağlamda sosyal platform haline gelmeyi hedefliyor.

music.razerzone.com adresinden ulaşılabilen platform içerisinde müzik ile ilgili makaleler, modern müzik teknolojileri, profesyonellerden müzik eğitimi alma videoları gibi konu başlıkları yer alıyor.

Razer Music

Ayrıca site içerisinde ünlü DJ'lerin örnek çalışmalarını indirme fırsatı sunan Razer Music, böylece müzik meraklılarının profesyonel çalışmalarına katkı sağlıyor. Servisin anlaşmalı olduğu isimler arasında deadmau5, Feed Me, Metro Boomin, Carnage ve Dyro bulunuyor.

Firmanın Razer Music ile yapmaya çalıştığı aslında oyuncu dizüstü bilgisayarı olan Blade modelini ön plana çıkarmak. Yüksek performans özelliklerine sahip Razer Blade, oyuncuların yanı sıra müzik prodüktörleri için de güçlü çalışmalara ortaya koyuyor.

Razer Blade

Firma bugüne kadar DJ'lerden veya müzik prodüksiyoncularından alışık olduğumuz Macbook'leri tamamen ortadan kaldırarak, sadece stüdyo ortamından erişilebilen performansı Razer Blade ile mobile taşıyacak.

FL Studio geliştiricisi Image-Line ile anlaşmaya varan firma bu doğrultuda Blade ve Blade Pro modellerini satın alan herkese profesyonel müzik prodüksiyon programı FL Studio 12 Producer Edition ücretsiz verecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ