Popüler Beceri Oyunu Crossy Road Android'e Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Popüler Beceri Oyunu Crossy Road Android'e Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

iOS platformunda yayınlandıktan sonra milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan ve pek çok ödüle layık görülen aksiyon-beceri oyunu Crossy Road, bugün itibarıyla Android cihazlar için indirmeye sunuldu.

Hipster Whale oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Crossy Road'da amacınız; sevimli bir tavuğu kontrol ederek, otoyolda hızla ilerleyen araçlar ile tren raylarının arasından ve derelerden kazasız bir şekilde karşıya geçmek olacak.

Crossy Road

Mümkün olan en uzak mesafeye ilerlemeniz gereken oyunda karakterimizi cihazınızın ekranı üzerinde yapacağınız yukarı, aşağı, ileri ve geri kaydırma hareketlerini yaparak kontrol edebilirsiniz.

Her başarı sonrası para kazanabileceğiniz oyunda, bu paralar sayesinde çeşitli hediyelere sahip olabilir ve yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Arkadaşlarınızla skor karşılaştırması yapmanızı da mümkün kılan oyunu ayrıca düya genelindeki diğer oyuncularla da oynayabilirsiniz.

Crossy Road Karakterleri

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınızda oynayabileceğiniz beceri oyunu Crossy Road'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunun oynanışı hakkında bilgi sahibi olmak için de Crossy Road oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Crossy Road Oynanış Videosu


PAYLAŞ