Polaroid iZone Wi-Fi Camera Tanıtıldı - CES 2015 - Haberler - indir.com

Polaroid iZone Wi-Fi Camera Tanıtıldı - CES 2015

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Polaroid Selfie adlı özçekim odaklı akıllı telefonunu tanıtan Polaroid, CES 2015'te Android ve iOS akıllı telefonlar için geliştirdiği Polaroid iZone adındaki Wi-Fi destekli harici kamera modülünü tanıttı.

Üstün görüntü kalitesi vaad eden ve bünyesinde bulunan mercek sayesinde daha net görüntü yakalama özelliğine sahip olan Polaroid iZone Camera, 18MP değerinde 8X optik zoom yeteneğine sahip.

Polaroid iZone Camera

Hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabilen iZone, bu cihazlara Wi-Fi üzerinden bağlanıyor. 32MB dahili depolama alanı bulunan kamera modülü, çekilen görüntüleri tablet ve akıllı telefonlarda depoluyor.

iZone'un ekranı, mobil cihaz ile bağlantı kurulduktan sonra telefon veya tabletin ekranı haline geliyor, çekilen fotoğraflar ise kullanıcının tercihine göre anında cihaza kayıt ediliyor.

Kare formunda oldukça küçük boyutlara sahip olan Polaroid iZone Camera 2x2 inch'lik boyuta sahip. Ayrıca iZone, tek başına da kamera olarak kullanılabiliyor. İlkbahar aylarında piyasaya sürülmesi planlanan Polaroid iZone'un satış fiyatının 179.99 dolar olacağı belirtiliyor. Manşet Görseli: travgear.com





PAYLAŞ