Playback: iPhone 6 Ödüllü Dublaj Uygulaması - Haberler - indir.com

Playback: iPhone 6 Ödüllü Dublaj Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Eski Türk filmi diyaloglarından unutulmaz siyasi demeçlere kadar geniş bir yelpazede kendi filminizi hazırlamanıza imkan tanıyan Playback, iPhone telefonlar için geliştirilmiş ücretsiz ve en beğenilen videolara iPhone 6 ile ödüllendiren bir dublaj uygulamasıdır.

En basit tanımla; sisteme yüklenmiş ses kayıtlarını kendi görüntünüzle, kendiniz konuşuyormuş gibi göstermenizi sağlayan uygulama, geniş bir yelpazede kategorik olarak sınıflandırılmış ses kayıtlarını bir arada sunuyor. Bu ses kayıtlarından dilediğinizi seçerek sadece tek bir tuşla eğlenceli videolar yaratabiliyor ve bu videeoları Playback profilinize yükleyebiliyorsunuz.

Sizi takip eden kullanıcıların videonuzu beğenip, yorum yazmasına da imkan tanıyan uygulama ayrıca videolarınızı Facebook, Vine, Twitter veya diğer sosyal medya uygulamaları aracılığıyla paylaşmanızı da sağlıyor.

Playback uygulaması sunduğu farklı özellikler ile benzerlerinden ayrılıyor. Bu özelliklerden en dikkat çekeni ise oluşturmak istediğiniz videoyu tek başınıza değil, birkaç kişi ile hayata geçirmek. Bu özellik sayesinde bir sesin üstünde belli bir yere kadar konuşup, kalan kısmının bir başkası tarafından seslendirilmesi sağlanabiliyor. Bu sayede karşılıklı komik diyalogların yer aldığı videolar yaratmak mümkün oluyor.

Bunun yanında uygulama içerisindeki ses kayıtlarını kullanmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz televizyon ya da radyo benzeri ortamlardan ses kaydı yaparak videolarınızda kullanabilir veya diğer kullanıcılar ile bu sesleri paylaşabilirsiniz.

Playback

Oldukça eğlenceli bir ses kütüphanesine sahip olan Playback uygulamasında; Kemal Sunal'ın Kibar Feyzo'sundan Şener Şen'in Züğürt Ağa'sına, Çakallarla Dans filminin repliklerinden Reha Muhtar'ın haber sunumlarına ve Kurtlar Vadisi'ndan Kardeş Payı'na kadar en çok hatırlanan dizi repliklerini bulabilirsiniz.

Ödüllü sosyalleşme imkanı sunan Playback, yeni fenomenleri hayata geçirmek için düzenli hale getirmeyi planladığı ödüllü yarışmalar da sunuyor. Bu yarışmalardan ilki 1 Mart tarihinde başlayacak ve 1 Haziran'a kadar sürecek. 

Bu tarihler arasında en çok beğeni alan Playback videosu iPhone 6 ile ödüllendirilecek. Videosunu en çok paylaşan ve sosyal medyada yayılmasını sağlayanlar diğer kullanıcılara göre daha şanslı olacak. Eğer sizde bu yarışmaya katılmak isterseniz; http://www.playback.zone adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone'ununuzda kullanabileceğiniz Playback uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ