PES Ligi Türkiye Final Maçları Yarın Başlıyor! - Haberler - indir.com

PES Ligi Türkiye Final Maçları Yarın Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-17 16:58:14
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2015 için futbol tutkunlarını bir araya getirecek PES Ligi Türkiye Final maçları yarın başlıyor. Turnuva kapsamında birinci olan katılımcı Konami'nin dünya çapında her yıl düzenlediği 'PES Dünya Finali'ne katılmaya hak kazanacak.

Futbol oyunu hayranlarının bir araya geldiği PES 2015 elemelerinin Eskişehir ve Ankara ayağı geçen haftalarda yapıldı. Farklı etkinliklerin ve sürpriz hediyelerin olduğu turnuvaların İstanbul ayağı ise 18 - 19 Nisan tarihlerinde saat 12:00 - 19:00 arasında Cevahir AVM Teknosa'da gerçekleştirilecek. PES Ligi Türkiye Final maçları ise 19 Nisan Pazar günü saat 16:00'da yapılacak.

Turnuvalarda birinci olan hem UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı heyecanını yaşamak hem de maç öncesi bu benzersiz atmosferde yarışarak kendi kaderini belirleme şansını yakalamak adına Berlin'e giedecek.

PES Dünya Finali, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün yani 6 Haziran 2015'te, final maçından hemen önce Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Turnuvaya katılmak için PES Ligi Türkiye 2015 Finalleri Kayıt bağlantısına tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ