Periscope Web Sürümüne ''Couchmode'' Özelliği Geldi! - Haberler - indir.com

Periscope Web Sürümüne ''Couchmode'' Özelliği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-04 17:00:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Sosyal Medya

Son zamanların en popüler canlı yayın uygulamalarından biri olan Periscope, web sürümüne yepyeni bir özellik getirdi. Tüm web tarayıcılarının desteklediği bu özelliğin adı ise Couch Mode.

İngilizcede Couch kelimesi kanepe anlamına geliyor. Kısacası kanepeye uzanıp televizyonda nasıl kanal değiştiriyorsak bu yeni modun amacı da tam olarak bu. Bu yeni özellik ile Periscope'taki canlı yayınlar arasında kanal değiştirir gibi gezebiliyoruz. Tüm tarayıcılar bu özelliği destekliyor. 

Periscope'un web sürümüne eklenen bu özelliğe periscope.tv/couchmode adresinden girilebiliyor ve ekranın sağ üstünde bulunan ok sayesinde diğer yayına geçilebiliyor. Ok işaretine tıklandığında bir sonraki yayına bağlanılabiliyor. 

Sıradaki yayını kullanıcı seçemiyor. Yayınlar ekrana rastgele olarak geliyor. Couch Mode sayesinde Android ve iOS kullanıcılarının paylaştıkları yayınlar arasında kolayca dolaşılabiliyor. 

Couch Mode'u kullanabilmek için herhangi bir üyelik gerekmiyor. Web tarayıcı üzerinden yayınlar arasında gezilebiliyor ancak yorum ve kalp gönderme özellikleri kullanıcılara kapalı. 

Şimdilik web sürümünde kullanıma sunulan Periscope Couchmode özelliğinin, önümüzdeki mobil uygulamalara da eklenmesi bekleniyor. 





PAYLAŞ